Autor/ica |
Poruka |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 09 ruj 2013 11:43 |
|
Na ovoj temi ce biti sluzbeno upucivana upozorenja i obavestenja u vezi baniranja i baniranih.  Svaka offtopic rasprava i trolanje ce biti brisani jer je ovo sluzbena tema  Dobro dosli u kutak za Banirane  .
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Trotoar

Montenigga
|
 Postano: 09 ruj 2013 11:43 |
|
kad ćemo vuka vidjeti ovdje 
_________________ we shall never surrender
|
|
|
|
 |
Wolf
|
 Postano: 09 ruj 2013 11:53 |
|
Trotoar je napisao/la: kad ćemo vuka vidjeti ovdje  Onda, kada ti Vuk svojom velikom i neizmjernom milošću dozvoli da ga povučeš i poljubiš u njegovu trolu. 
|
|
|
|
 |
Vukasin
|
 Postano: 09 ruj 2013 12:01 |
|
PFC, pa ne možeš odi "Zabranitelja" prisiliti da piše o svome činu zabranjivanja 
|
|
|
|
 |
zlatna ribica

Šampionka
|
 Postano: 09 ruj 2013 13:24 |
|
A jel u ovom kutku za banirane mogu pisat oni koji su banirani? 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 09 ruj 2013 13:50 |
|
zlatna ribica je napisao/la: A jel u ovom kutku za banirane mogu pisat oni koji su banirani?  Ne mogu Ustvari mozda, zbog tehnickih problema poznatih u svetu Hi Techa i Cybera kao Kuburašlus... Mozda uvedemo pravilo da ce banirani, a putem klonova, moci dok im traje ban, se oglasavati samo ovde na ovoj temi, a da ako prekrse to pravilo tj krenu dalje po forumu, da ce im onda biti baniran i klon. Nekako jedino to vidim kao resenje u datoj situaciji .
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
mary

Domoljub
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:06 |
|
 pojma. samo znam da, ak me se 'oćete riješiti, banirajte me  (moj ego je prevelik da bi se vrnul nazaj  )
_________________ (: oʞɐdoɐu ǝʌs ǝuǝɯ poʞ
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:26 |
|
nemam namjeru nikome polagati račune... 
_________________ kiss my ass...
|
|
|
|
 |
mary

Domoljub
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:28 |
|
simona je napisao/la: nemam namjeru nikome polagati račune...  ajde 
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:29 |
|
|
|
|
|
 |
mary

Domoljub
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:30 |
|
simona je napisao/la: ::kaj ke ?
|
|
|
|
 |
Inplo RSBG

Deputy
|
 Postano: 09 ruj 2013 14:47 |
|
Na ovom forumu postoji samo nekoliko osnovnih pravila dok će se ostala uređivati u hodu. Prvo i osnovno je znati da nema strogoće i iživljavanja kao drugdje. Sve će se pokušavati riješiti arbitrarnim uvjeravanjem, a kažnjavanju pribjegavati tek u najtežim slučajevima.
Zabranjeno je: 1. spominjanje obitelji, porodice, familije korisnika u negativnom kontekstu 2. prostački aludirati na spolnost sugovornice sa ciljem omalovažavanja 3. vrijeđanje i ruganje sa žrtvama rata 4. spamanje odnosno djelovanje sa ciljem destrukcije i zagušenja rada foruma 5. stavljanje prikaza eksplicitnog seksa, genitalija i tome slično 6. stavljanje prikaza mučenja, ubijanja, mrtvih tijela i tome slično 7. iznošenje privatnih podataka, konverzacija i ostalog što zadire u privatnost osobe
Ostala pravila će se uređivati u hodu te shodno tome biti ovdje objavljena.Po kom osnovu je banirana Žaki? Simoni je ovo treći put po mojoj evidenciji da zloupotrebljava moderatorske alate u ličnom obračunu. Neko račun mora da plati. 
_________________ F5
|
|
|
|
 |
zaidi

alfa & omega
Pridružen/a: lip 2011 Postovi: 17574 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:06 |
|
simona je napisao/la: nemam namjeru nikome polagati račune...  je li tebi šta milanović u rodu? ja ću i ovdje iznjeti svoje mišljenje. nadam se da će me administracija ispraviti ako griješim.... evidentno da se na ovome forumu baniraju smao oni koji se zamjere moderatoru.... da krenemo kronološki .... koliko me sjećanje služi. redom su banirani bili otprilike ovako : vito, grunf, stilka, inkvi, simona,inplo, zaidi, todor, žaki, fenix, žaki. ako sam koga ispustila nije namjerno... e sad razlozi ovih baniranja su bili : vito se posvađao s kuburom. grunf, stilka i inkvi su pali od pfc-a jer su se svadili s njim oko neke bezvezarije ( tad je pfc imao puno tanje žifce  ) simona, inplo, zaidi i todor su banirani jer su se posvađali sa aleksom žaki se posvađala sa cortom fenix je preživio sva vrjeđanja i sve svađe dok nije malo oštrije odgovorio simoni i sad žaki jer je stalkala simonu. ne treba valjda naglašavati da su kubura, aleksa, corto i simona u vrijeme tih baniranja bili moderatori. dakle moderatura postoji li način da se netko banira ukoliko ne uvrjedi vas već nekog drugog forumaša?
_________________ perpetuum mobile...
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:09 |
|
ne, ono jučer je bila kap koja je prelila čašu...
žal sam banirala iz više razloga...a tiču se par forumaša, uključujući i tebe....
|
|
|
|
 |
Pavo
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:12 |
|
Citat: dakle moderatura postoji li način da se netko banira ukoliko ne uvrjedi vas već nekog drugog forumaša? Joj čuj ovu zaidi ona bi da pojača banovanje. 
_________________ Um caruje dok snaga ne popizdi.
|
|
|
|
 |
Wolf
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:13 |
|
Pavo je napisao/la: Joj čuj ovu zaidi ona bi da pojača banovanje.  Šta misliš zbog koga? 
|
|
|
|
 |
zaidi

alfa & omega
Pridružen/a: lip 2011 Postovi: 17574 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:13 |
|
Pavo je napisao/la: Joj čuj ovu zaidi ona bi da pojača banovanje.  aj pročitaj još jednom s razumjevanje moj post, pa se opet obrati 
_________________ perpetuum mobile...
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:15 |
|
Wolf je napisao/la: Šta misliš zbog koga?  dobro, to je savršeno jasno... 
|
|
|
|
 |
Pavo
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:16 |
|
zaidi je napisao/la: aj pročitaj još jednom s razumjevanje moj post, pa se opet obrati  dakle moderatura postoji li način da se netko banira ukoliko ne uvrjedi vas već nekog drugog forumaša?Jasno ko dan. 
_________________ Um caruje dok snaga ne popizdi.
|
|
|
|
 |
Wolf
|
 Postano: 09 ruj 2013 15:16 |
|
simona je napisao/la: dobro, to je savršeno jasno...  Jelde da je prozirna ki paus papir? 
|
|
|
|
 |
|