Autor/ica |
Poruka |
Gemajlo
|
 Postano: 12 srp 2011 20:21 |
|
kak' ono idu linkovi s jubitoa???? 
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
Pridružen/a: svi 2011 Postovi: 44041 Lokacija: Wild West, kauboji i indijanci
|
 Postano: 12 srp 2011 20:25 |
|
Gemajlo je napisao/la: kak' ono idu linkovi s jubitoa????  U linku se odstrani nastavak (ako ga ima) tipa "related", "featured" i slično... do code-a. Code su uglavnom mala slova i završavaju sa &, a koji se isto odstrani ilitiga izbriše. 
_________________ Ride it like you stole it.
|
|
|
|
 |
Gemajlo
|
 Postano: 12 srp 2011 20:28 |
|
????...jemput 'oče jemput neće....budem skužil valjda 
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 12 srp 2011 20:30 |
|
Gemajlo je napisao/la: ????...jemput 'oče jemput neće....budem skužil valjda  neces al nema veze 
|
|
|
|
 |
Gemajlo
|
 Postano: 12 srp 2011 20:38 |
|
Žal je napisao/la: neces al nema veze  možda  ...posebna pažnja na 3:24 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=muoFhPwrzMs[/youtube]
|
|
|
|
 |
Gemajlo
|
 Postano: 12 srp 2011 20:39 |
|
evo naučijo ...možete ključat ili ostavit kao primjer drugima
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 12 srp 2011 20:41 |
|
Gemajlo je napisao/la: evo naučijo ...možete ključat ili ostavit kao primjer drugima ne brzaj 
|
|
|
|
 |
Mc Ozy
|
 Postano: 13 srp 2011 00:03 |
|
E, kak radite multiquote? Ono, odgovor na više postova odjednom? Ne da mi se poslat jedan post, pa "uredi", pa copy/paste za drugi odgovor, pa uglate zagrade...? I to sve tri, četiri puta !
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 13 srp 2011 04:01 |
|
Mc Ozy je napisao/la: E, kak radite multiquote? Ono, odgovor na više postova odjednom? Ne da mi se poslat jedan post, pa "uredi", pa copy/paste za drugi odgovor, pa uglate zagrade...? I to sve tri, četiri puta ! Kakav multiquote... to je kapitalistička izmišljotina. Desni klik mišem na "citiraj" i otvori u novom prozoru (new tab) i onda iskopiraš sve te citate u jedan prozor i šamaraš. Šali se Kubura, ima multi quote.  Kad ti se otvori stranica za odgovor, spustiš se dole na prikaz teme i tamo biraš postove koje hoćeš quotati. To činiš tako da klikneš na citiraj kod onih postova koje želiš. Tako će ti se i citati dodavati u glavni prozor za odgovor. Inače, čujem da neki ovdje šire lažne glasine i dezinformiraju forumaše da nema opcije ignore. To su oni koji ne znaju ući u Profil/Postavke i tamo odabrati opciju Prijatelji/ce & gnjavatori/ce te tamo uz pomoć najsuvremenije tehnologije dodati gnjavatora na ignore listu. 
|
|
|
|
 |
zaidi

alfa & omega
Pridružen/a: lip 2011 Postovi: 17574 Lokacija: di vlada temperament i malo je razuma
|
 Postano: 22 srp 2011 10:05 |
|
koliko dugo , nakon šta su postani postovi se mogu uređivati i brisati?
_________________ perpetuum mobile...
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 22 srp 2011 10:20 |
|
zaidi je napisao/la: koliko dugo , nakon šta su postani postovi se mogu uređivati i brisati? 60 minuta, ali samo zadnji kako mi se čini.
|
|
|
|
 |
mehaning
|
 Postano: 24 srp 2011 12:39 |
|
 Neče mi učitati avatar... 
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 24 srp 2011 12:41 |
|
Mora biti 70 puta 70 pix maksimalnih dimenzija. To možeš najbolje napraviti u Paintu. Ako ne uspiješ, daj mi sliku pa ću ti ja srediti.
|
|
|
|
 |
joe enter
|
 Postano: 24 srp 2011 12:47 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: Kakav multiquote... to je kapitalistička izmišljotina. Desni klik mišem na "citiraj" i otvori u novom prozoru (new tab) i onda iskopiraš sve te citate u jedan prozor i šamaraš. Šali se Kubura, ima multi quote.  Kad ti se otvori stranica za odgovor, spustiš se dole na prikaz teme i tamo biraš postove koje hoćeš quotati. To činiš tako da klikneš na citiraj kod onih postova koje želiš. Tako će ti se i citati dodavati u glavni prozor za odgovor. Inače, čujem da neki ovdje šire lažne glasine i dezinformiraju forumaše da nema opcije ignore. To su oni koji ne znaju ući u Profil/Postavke i tamo odabrati opciju Prijatelji/ce & gnjavatori/ce te tamo uz pomoć najsuvremenije tehnologije dodati gnjavatora na ignore listu.  Aj ti brate Kubura de suzi malo sliku foruma , ide mi na nerve non-stop povlačenje one gliste sa strane i dole! Ne staje čitav post u screenu , ili u suprotnom ne vidim avatar i nick! Ovakva fora je kod drugih foruma kad neko stavi preveliku sliku pa celu stranicu sjebe!
Zadnja izmjena: joe enter; 24 srp 2011 12:52; ukupno mijenjano 1 put/a.
|
|
|
|
 |
mehaning
|
 Postano: 24 srp 2011 12:51 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: Mora biti 70 puta 70 pix maksimalnih dimenzija. To možeš najbolje napraviti u Paintu. Ako ne uspiješ, daj mi sliku pa ću ti ja srediti. Napravio sam 70×70 sa IrfanViewom, veličina mu je 1,65KB, probao sam jpg i bmp variantu... 
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 24 srp 2011 12:59 |
|
mehaning je napisao/la: Napravio sam 70×70 sa IrfanViewom, veličina mu je 1,65KB, probao sam jpg i bmp variantu...  Mora ići, nešto si krivo napravio. Mo-ra i-ći. Vidiš da ide. 
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 24 srp 2011 13:06 |
|
joe enter je napisao/la: Aj ti brate Kubura de suzi malo sliku foruma , ide mi na nerve non-stop povlačenje one gliste sa strane i dole! Ne staje čitav post u screenu , ili u suprotnom ne vidim avatar i nick! Ovakva fora je kod drugih foruma kad neko stavi preveliku sliku pa celu stranicu sjebe!
Rekao sam ti već jednom, ali nisi valjda vidio... ti imaš vjerojatno 800x600 rezoluciju koju još furaju samo na Kosmetu. Ili, promjeni tu rezoluciju na malo veću (Screen Resolution) ili si skini Operu ko sav normalan svijet i tamo imaš desno dole opciju "fit to width" i voila. Ja da sada idem sužavati logo radi tvoje rezolucije, ne bi bilo u redu jer bi onda ostalima bio pre mali.
|
|
|
|
 |
mehaning
|
 Postano: 24 srp 2011 13:07 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: Mora ići, nešto si krivo napravio. Mo-ra i-ći.
Morao sam se skinuti sa stranice, ponovno se prijaviti i sad sam uspjeo iz prve... Koristim explorer 9.0... 
|
|
|
|
 |
joe enter
|
 Postano: 24 srp 2011 13:17 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: Rekao sam ti već jednom, ali nisi valjda vidio... ti imaš vjerojatno 800x600 rezoluciju koju još furaju samo na Kosmetu. Ili, promjeni tu rezoluciju na malo veću (Screen Resolution) ili si skini Operu ko sav normalan svijet i tamo imaš desno dole opciju "fit to width" i voila.
Ja da sada idem sužavati logo radi tvoje rezolucije, ne bi bilo u redu jer bi onda ostalima bio pre mali.
OK , ja nisam neki stručnjak , nego jel se rezolucija sređuje na samom monitoru ili...?! , inače ja imam stari monitor ne onaj ravni! Inače samo ovaj forum mi je takav , svi drugi su mi normalni , i mislim da i ostali ovde imaju problem kao ja!
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 24 srp 2011 13:25 |
|
joe enter je napisao/la: OK , ja nisam neki stručnjak , nego jel se rezolucija sređuje na samom monitoru ili...?! , inače ja imam stari monitor ne onaj ravni!
Inače samo ovaj forum mi je takav , svi drugi su mi normalni , i mislim da i ostali ovde imaju problem kao ja!
Nema niko jer svi imaju mahom rezoluciju 1280X itd. To si možeš i ti srediti da klikneš desni gumb miša (na prazan ekran bez otvorenih prozora) i biraš properties http://www.helpwithpcs.com/tipsandtricks/changing-screen-resolution-win-xp.htm i tamo negdje imaš rezoluciju za štelanje. Samo, onda će ti se sve činiti sitno. Skini si rađe Operu http://www.opera.com/browser/, instaliraj i pičiš. Imaš je i na srpskom. A probaj obje mogućnosti, ali mislim da ti je bolja ova sa Operom.
|
|
|
|
 |
|