Autor/ica |
Poruka |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 13 lip 2011 20:25 |
|
Shema podforuma predlog No11) Drustvo:- LJES (18+) - Politika - Psihologija - Duhovnost/Religija - Istorija(Povijest) - Prirodne nauke/Drustvene nauke - Alternativa - Zenski kutak - Muski kutak - Dijaspora 2) Kultura/Zabava- Film - Muzika - Knjizevnost - TV - Fotografija - Ostale umetnosti - Ostali mediji - Trash kultura 3) Life Style- Stanovanje - Rerkeacija - Turizam - Moda/Kozmetika - Gastronomija 4) Sport- Fudbal - Ostali sportovi 5) Informaticke tehologije- IT Service - Hardver - Softver - Igre - Mobilne tehnologije/fonije 6) RaznoDakle manje vise slicno forum.hr-ovom osnovnom kosturu.... Naravno voleo bih da vidim jos predloga pa da onda napravimo neki presek onih foruma i podforuma koji se podudaraju  NAPOMENA Ne gledajte na to koliko sada ima forumasa, vec gledajte strateski dakle kako imati sto siru ponudu i racunati na to da ce se forum popunjavati ;) .
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
zlatna ribica

Šampionka
|
 Postano: 14 lip 2011 15:27 |
|
Pitanje za Pištoljca: Otvorila bih temu za Vijesti iz znanosti, al ne znam di da otvorim? Nekak mi nije za Offtopic, Off je više onak... trač pdf. Da stavim pod Kulturu? I onu Haiku temu isto treba prebaciti u Offtopic, ono je čista bla bla tema, nema veze s haiku poezijom, a da bi bila na Kulturi.
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
Pridružen/a: svi 2011 Postovi: 44041 Lokacija: Wild West, kauboji i indijanci
|
 Postano: 14 lip 2011 17:06 |
|
Dobro pitanje. Znanost je isto kultura u širem smislu, vjerujem. Pa da, stavi tamo. A haiku može i tamo i vamo. Dogovori se sa pfc-om. Mislim, ono, u smislu literarnog kutka bi mogla potpast pod književnost točnije kulturu. A u smislu koji navodiš - pod off topic. Možda bi vijesti iz znanosti mogla staviti i pod ekonomiju ukoliko se radi o tehnologiji. Hm... ne znam.
_________________ Ride it like you stole it.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 19:30 |
|
Ribica me na voli nimalo, samo proganja moje super teme .
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
zlatna ribica

Šampionka
|
 Postano: 14 lip 2011 19:44 |
|
P.F.C. je napisao/la: :roll Ribica me na voli nimalo, samo proganja moje super teme . Volim ja tebe, zato te i kritiziram kad treba I ne proganjam ti uopće teme. Sve su ti teme koje si dosad otvorio bile ok, osim one o Gotovini, mislim da ti ta stvarno nije trebala, i ovim putem molim Pištoljca da ju izbriše, ili bar preseli negdje drugdje, može na Off, pa da ju ja izbrišem A Haiku je super, stvarno zabavna, ali budi realan da ne spada pod Kulturu. Ok, otvorit ću onda znanost na Kulturi, sutra.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 20:07 |
|
I ja bi da ubacim jednu astronomsku temu a nemam gde jbg...
Daj Karabinko razmisli malo o formatu podforuma, ovo gore je moj predlog i ne mora naravno biti konacna verzija, ali ono...
Ovako potrpasmo sve u 2,3 podforuma a recimo moglo bi u neke specijalne za to namenjene podforume...
.
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 14 lip 2011 20:15 |
|
ali previše bismo se raštrkali... 
_________________ kiss my ass...
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 20:18 |
|
Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 20:19 |
|
I ne brinite se ja cu to zacas popuniti svaki podforum sa par tema  A i vi ostali ste nesto tihi, kad ste vec tu otvorite po koju temu  Ne moraju to biti neki elaborati, vec najobicnije temice o necemu interesnantnom .
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 14 lip 2011 20:22 |
|
P.F.C. je napisao/la: Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
. kad 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 20:24 |
|
Žal je napisao/la: P.F.C. je napisao/la: Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
. kad  Pa dobro ima jos godinu i po do smaka sveta tako da... Imamo fore  I zovni i ti jos neke fantje sa starog foruma da se pridruze  .
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 14 lip 2011 20:25 |
|
P.F.C. je napisao/la: Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
. pa šta se ljutiš... možda samo treba postepeno... 
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 14 lip 2011 20:28 |
|
P.F.C. je napisao/la: Žal je napisao/la: P.F.C. je napisao/la: Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
. kad  Pa dobro ima jos godinu i po do smaka sveta tako da... Imamo fore  I zovni i ti jos neke fantje sa starog foruma da se pridruze  . ja sam pozvala vrangela koji je obecao da ce doc, stronco je off, a cuka da nam dode, nije fora  ecco, to su svi koje znam....a, mogla sam javit Misi - budem 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 20:29 |
|
simona je napisao/la: P.F.C. je napisao/la: Ama pa moramo gledati stateski, sad je tu nas 30 ali bice vremenom jos ljudi, a i nevezano za to, jednostanvo sad imamo potrebu da otvorimo neke teme a nemamo ih gde svrstati jbm mu misha...
. pa šta se ljutiš... možda samo treba postepeno...  Pa nisam ni rekao da mora odmah citav onaj moj spisak podforuma i subforuma, vec bar neke koje smo vec trazili :) Recimo opste je poznato da ovde neki vape za LJES-om Pa onda evo sad nam treba i jedan Prirodno/drustveno naucni suboforum I jos neki iz onog mog gore spiska. Ali mislim da bi se onaj osnovni kostur od onih 6) glavnih podforuma mogao staviti odmah, a za subforume onda polako jedan po jedan  .
|
|
|
|
 |
Inplo RSBG

Deputy
|
 Postano: 14 lip 2011 20:52 |
|
Na sportu definitivno treba otvoriti temu o osvajačima kupa/lige/šampiona, i svima onima koji to nisu a želeli bi biti.
_________________ F5
|
|
|
|
 |
simona

džirlo devojka
|
 Postano: 14 lip 2011 20:53 |
|
ja bih otvorila trash...ali ne znam gdje da ga stavim... 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 21:01 |
|
Inplo RSBG je napisao/la: Na sportu definitivno treba otvoriti temu o osvajačima kupa/lige/šampiona, i svima onima koji to nisu a želeli bi biti. He, he, he i o izumrlim dinosaurusima takodje treba otvoriti temu he, he, he .
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 14 lip 2011 21:03 |
|
simona je napisao/la: ja bih otvorila trash...ali ne znam gdje da ga stavim...  Pa stavi ga zasad u podforum Kultura/Zabava Pa ce kad se nakupi trahs tema to postati subforum tog podforuma Kultura/Zabava Tako je i na forum.hr-u, dakle u podforumu Kultura postoji subforum Trash kultura .
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 14 lip 2011 21:08 |
|
simona je napisao/la: ja bih otvorila trash...ali ne znam gdje da ga stavim...  na kulturu valda na off 
|
|
|
|
 |
Žaki
|
 Postano: 14 lip 2011 21:08 |
|
Inplo RSBG je napisao/la: Na sportu definitivno treba otvoriti temu o osvajačima kupa/lige/šampiona, i svima onima koji to nisu a želeli bi biti. podrzavam!!!!! a ja cvu onda otvorit pdf MANCHESTER UNITED 
|
|
|
|
 |
|