http://skrivene-istine.com/

Meseci?
http://skrivene-istine.com/viewtopic.php?f=25&t=271
Stranica: 1/1.

Autor/ica:  Žuta voda [ 08 ruj 2011 18:29 ]
Naslov:  Meseci?

Da li bi moglo, izvinjavam se ponizno, meseci sa hrvatskog, da budu, ako ne internacionalno oznaceni (ono januar, february, itd), da budu oznaceni makar brojem, ono 1.01, 2.06. 9.05 itd. Naime, mi Srbi, nismo bas vesti u savladjivanju kolovoza, srpnja itd.

Nista sovinisticki, cisto da mozemo da pratimo kad je sta, mislim da nije neki preterani zahtev, solomonsko resenje je u pitanju, ali ne znam i da li je moguce.

Napominjem da iste probleme, pored Srba, mogu imati i drugi ucesnici na forumu, poput Makedonaca, Crnogoraca i drugih, koji nisu imali to u skolskom gradivu.

Ponavljam, nije u pitanju sovinizam niti bilo sta slicno tome, radi se samo o molbi cije bi ispunjenje omogucilo lakse razumevanje datuma.

Autor/ica:  Doktor Kubura [ 08 ruj 2011 18:46 ]
Naslov:  Re: Meseci?

Četničke provokacije. :karate

Probaj tamo u profil/postavke -> opće postavke -> prilagođeno. Eventualno, ako si tamo možeš naštimati.
Ili jezik foruma -> engleski. Prijevod foruma je na hrvatski pa se to ne može posebno podesiti. Da je bio i srpski stavio bih ga da možete birati vi koji ne znate hrvatski.

Autor/ica:  Žuta voda [ 08 ruj 2011 19:09 ]
Naslov:  Re: Meseci?

O da, to je bilo sasvim ok, sredjeno, sad znam o kojem mesecu govorimo. Cudo je ovaj internet, cudo, od Hrvata pravi Engleze, nevidjeno :hor . Zahvalicu vam u sjecnju na ovome doture, pod uslovom da naucim koji je to m(j)esec. Do tad, primite pozdrave iz septembra. :lol2

Stranica: 1/1. Vremenska zona: UTC [LJV]
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
https://www.phpbb.com/