Panama Jack čižme za snijeg kojma sam dosad triput profulava sniženja - nikad ne bi bilo mog broja - srećom pa mi stopalo raste i gigantske brojeve malo u zagrebu traži.
nisu zajebancija, teške su i glomazne, podstavljene i tople, navodno rulji traju i po pet godina, ali s obzirom da sam ja divlje pseto, a ne žena, meni bi mogle bar tri.
u H&M-u čelzibuts, prve ikad, to prije nije bilo moderno, ali sad svi nose, pa ću i ja:
http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0589254001.htmlsvidjele su mi se jer nisu ravne - ne mogu dugo stajat u potpuno ravnim cipelama, ali mislim da đon nije prava gumetna, nego neka otopina plastičurije i gume. nadam se da se ne skližu jer to znači da ću negdje slomit vrat.
Zela sam još traperice s podrapanim koljenom, za koje imam bojazan da ću kad ih budem oblačila jednostavno nogom od te rupe napravit raspor do dna nogavice. inače, stranica ima je puna normlanih modela rebatinka, ali u butizi se trebaš satrat da ih nađeš i pitanje je ima li ih ikad... mišung s veličinama koje se mijenjaju od modela do modela da ne spominje.
potraga se nastavlja.