Autor/ica |
Poruka |
Doktor Kubura
Pridružen/a: svi 2011 Postovi: 44041 Lokacija: Wild West, kauboji i indijanci
|
 Postano: 17 lip 2014 11:02 |
|
P.F.C. je napisao/la: Ma naravno ima tu i prica o Pahomiju, ali ovo sa Kacavendom je bila ta "udarna igla"...u tim bitnim danima kako za SPC tako i za Srbe... I udarna iz razloga sto smo imali te neke snimke, dakle kao izravniji dokaz nego u slucaju Pahomija.
.
Ne samo Pahomije već spominje i druge. Recimo onoga iz Brčkog. I nema to veze sa bitnim danima za spc i srpstvo. To su tvoje klasične deluzije i konstrukcije.
_________________ Ride it like you stole it.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 17 lip 2014 11:04 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: Ne samo Pahomije već spominje i druge. Recimo onoga iz Brčkog. I nema to veze sa bitnim danima za spc i srpstvo. To su tvoje klasične deluzije i konstrukcije.
Nisu moje deluzije, jer mozemo tacno kroz medije analizirati kad je ta afera kuliminirala  .
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Inplo RSBG

Deputy
|
 Postano: 17 lip 2014 11:10 |
|
Đakon tvrdi da se na onom snimku sa Kačavendom nalazi dečak od 13 godina, a jasno se vidi da onaj momak ima mnogo više od 13 godina. Ne znam na koji je snimak mislio. Homoseksualizam u crkvenim redovima nije počeo od Pahomija i Kačavende. On traje stotinama godina, samo što su sredstva veze i komunikacije danas toliko moderne i dostupne, pa i upotrebljive. 
_________________ F5
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 17 lip 2014 11:17 |
|
Da, na snimku je svakako neka momcina, ali nije meni daleko od moguceg da je Kacavenda inace hvatao sve sto mu je pod ruke doslo... Prosto lik je ocigledno mutan do koske... Ali opet kazem meni to sve deluje kao tek deo sire zavere...
.
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 17 lip 2014 11:18 |
|
P.F.C. je napisao/la: Da, na snimku je svakako neka momcina, ali nije meni daleko od moguceg da je Kacavenda inace hvatao sve sto mu je pod ruke doslo... Prosto lik je ocigledno mutan do koske... Ali opet kazem meni to sve deluje kao tek deo sire zavere...
. A jebemumater PFC... znaš i sam da ne postoji događaj na svijetu koji tebi ne djeluje tako. 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 17 lip 2014 11:19 |
|
Doktor Kubura je napisao/la: A jebemumater PFC... znaš i sam da ne postoji događaj na svijetu koji tebi ne djeluje tako.  Ma dobro ima i toga, ali eto ja ti iznosim i argumente za svoja stajalista .
|
|
|
|
 |
Inplo RSBG

Deputy
|
 Postano: 17 lip 2014 11:20 |
|
P.F.C. je napisao/la: Da, na snimku je svakako neka momcina, ali nije meni daleko od moguceg da je Kacavenda inace hvatao sve sto mu je pod ruke doslo... Prosto lik je ocigledno mutan do koske... Ali opet kazem meni to sve deluje kao tek deo sire zavere...
. Nije on "mutan", on je psihijatrijski slučaj. 
_________________ F5
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 17 lip 2014 11:20 |
|
Inplo RSBG je napisao/la: Nije on "mutan", on je psihijatrijski slučaj.  Ma nemoj ga sad izvlaciti od robije Tamo ga spremno ceka mnogo guza a i zeljnih njegove guze ... .
|
|
|
|
 |
Doktor Kubura
|
 Postano: 17 lip 2014 11:23 |
|
Inplo RSBG je napisao/la: Đakon tvrdi da se na onom snimku sa Kačavendom nalazi dečak od 13 godina, a jasno se vidi da onaj momak ima mnogo više od 13 godina. Ne znam na koji je snimak mislio. Homoseksualizam u crkvenim redovima nije počeo od Pahomija i Kačavende. On traje stotinama godina, samo što su sredstva veze i komunikacije danas toliko moderne i dostupne, pa i upotrebljive.  Ma, jasno. Nego, meni je bio najimpresivniji dio na videu 11:05 - 11:20. Crko sam od smijeha. 
|
|
|
|
 |
Inplo RSBG

Deputy
|
 Postano: 17 lip 2014 11:35 |
|
P.F.C. je napisao/la: Ma nemoj ga sad izvlaciti od robije Tamo ga spremno ceka mnogo guza a i zeljnih njegove guze ... . Za pedofile su karakteristične dve stvari. Zlostavljani su u ranoj mladosti i imali su neurološko oštećenje, tj. povredu mozga u detinstvu. Oštećen im je deo mozga kojim kontrolišemo nagone i upravljamo emocijama, pa su bezdušni i hladni. Zdrav čovek ne može da nanosi bol drugome, pogotovu ne deci, da bi zadovoljio svoje potrebe.
_________________ F5
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 17 lip 2014 11:38 |
|
Uostalom na kraju nista i ne bi od toga... Njega samo Crka rascini i na tome sve i stade... Dakle sve je ocigeldno bilo u funkciji neceg drugog, a ja vec rekoh cega...
.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 03 lip 2015 07:19 |
|
PISMO BIVŠEM EPISKOPU Patrijarh Irinej: Georgije, nemoj da mi pretišhttp://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/564479 ... -mi-pretis.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 07 ruj 2015 08:42 |
|
... VALJEVSKA GRAČANICA Manastirski konak srušen, vernici prozivaju patrijarha i vladiku http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/588726/ ... -i-vladiku.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 01 tra 2016 10:14 |
|
... AMIN UMESTO LAJKA Srpska pravoslavna crkva ima svoju društvenu mrežu http://www.blic.rs/vesti/drustvo/amin-u ... zu/xyj2lqb.
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 12 srp 2017 20:40 |
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 08 ruj 2017 15:16 |
|
... SPC dodelila orden Zorani Mihajlovićhttp://rs.n1info.com/a316187/Vesti/Vest ... lovic.htmlTrilateralki....Rokfelerki.... .
|
|
|
|
 |
|