Početna » Politika i društvo » Lifestyle
Prikaz ispisa
Prethodna tema | Sljedeća tema
Autor/ica |
Poruka |
Sonia
|
 Postano: 10 kol 2016 15:21 |
|
Stilja je napisao/la: ma znam da je to moda devedesetih i grozna mi je za muške, baš su im odijela prebaggy... ta njegova Caroline (tako se nekako zove, jel) mi je baš fina ženska. ne bih rekla da je baš toliko mršava da ne bi mogla imat djece radi toga, pa i mršavije su začele, ali dobro, ko to more znat... ona je obučena tako da je i danas u 'trendu'... fascinatnija mi je od njega, iako vidim da si ti baš pratila njihov život  Nisam dok su bili živi  Više sam ko lešinar  Samo sam bila opazila vjenčanu fotku i vjenčanicu, i zapamtila Narcisa Rodrigueza, baš mi se usjeklo kao krasota u sjećanje. I njega sam bila gledala na TV-u u vezi s časopisom koji je izdavao, George. Koji je s vremenom propadao, i ugasio se nakon njegove smrti, bila sam baš zadivljena kako je nevjerojatno privlačan taj čovjek, iako nije moj tip da bih ga pratila, ali glas, maniri, zbilja je imao sve. Kad su tak šokantno poginuli, gledala sam TV, malo sam iščitavala časopise, net još nije bio tako razvijen  pa poslije po netu, i tak, cijela ta štorija Kennedyjevih je zastrašujuća i nevjerojatna. Nisam neki fan, ali me je radoznalost ponesla 
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
Pridružen/a: lip 2011 Postovi: 41083 Lokacija: pri kačulu i komostri
|
 Postano: 10 kol 2016 17:21 |
|
Sonia je napisao/la: Nisam dok su bili živi  Više sam ko lešinar  Samo sam bila opazila vjenčanu fotku i vjenčanicu, i zapamtila Narcisa Rodrigueza, baš mi se usjeklo kao krasota u sjećanje. I njega sam bila gledala na TV-u u vezi s časopisom koji je izdavao, George. Koji je s vremenom propadao, i ugasio se nakon njegove smrti, bila sam baš zadivljena kako je nevjerojatno privlačan taj čovjek, iako nije moj tip da bih ga pratila, ali glas, maniri, zbilja je imao sve. Kad su tak šokantno poginuli, gledala sam TV, malo sam iščitavala časopise, net još nije bio tako razvijen  pa poslije po netu, i tak, cijela ta štorija Kennedyjevih je zastrašujuća i nevjerojatna. Nisam neki fan, ali me je radoznalost ponesla  je, sjećam se i ja te tragedije, svi su po ne znam koji put zaključili da su kenedijevi prokleti i šlus....
_________________ In Star Wars they don’t say ‘I love you’ they say ‘You come from nothing. You’re nothing. But not to me.’ SithFluff
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 13 kol 2016 09:50 |
|
 Valentino FW16 
_________________ In Star Wars they don’t say ‘I love you’ they say ‘You come from nothing. You’re nothing. But not to me.’ SithFluff
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 11 vel 2017 20:51 |
|
 Valentino Spring 2017 details  Valentino SS17 details 
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 11 vel 2017 20:57 |
|
|
|
|
|
 |
zlatna ribica

Šampionka
|
 Postano: 20 svi 2017 07:47 |
|
Čizme i hlače, sve u jednom 
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 20 svi 2017 18:20 |
|
joj, to je balenciaga, zar ne? mislim da su dvije neke zvijezde to nosile na met gala... 
|
|
|
|
 |
zlatna ribica

Šampionka
|
 Postano: 20 svi 2017 20:37 |
|
Stilja je napisao/la: joj, to je balenciaga, zar ne? mislim da su dvije neke zvijezde to nosile na met gala...  Je Salma Hayek je jedna, ne sjećam se koja još.. jedna od VS anđelica mislim, njih nikad ne pamtim.
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 21 svi 2017 20:17 |
|
zlatna ribica je napisao/la: Je Salma Hayek je jedna, ne sjećam se koja još.. jedna od VS anđelica mislim, njih nikad ne pamtim. sad sam guglala, bila je lily aldrige: 
|
|
|
|
 |
P.F.C.

Nebeski Srbin
|
 Postano: 19 kol 2017 08:59 |
|
Dame da obrate paznju O ovoj Beograđanki priča ceo Balkan: Skockana izašla na ulicu, ali u jedan detalj na njoj ljudi nisu prestajali da gledaju (FOTO)http://www.telegraf.rs/vesti/beograd/28 ... edaju-foto.
_________________ "All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident." - Arthur Schopenhauer
|
|
|
|
 |
Stilja

baba
|
 Postano: 21 kol 2017 18:18 |
|
je, vidjela sam, ludilo su joj opanci.
|
|
|
|
 |
|
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|